Selasa, 18 Jun 2013

LEUNIEY NATASHA DISAHKAN MENGANDUNG 6 MINGGU

leuniey natasha hamil,gambar lueniey natasha mengandung,leuniey natasha mengandung 6 minggu,leuniey natasha jadi ibu,ini blog heirizalieyana
Pasangan yang telah mendirikan rumah tangga. . 
selepas berkahwin semestinya ingin memiliki anak..
sebagai penyeri rumah tangga. . . 
begitu juga dengan pasangan dia atas, , 
kalau diperkenalkan lagi,,pastinya ramai dh tahu..
khairul fahmi che mat & isterinya
yang kini telah berhijab leuniey natasha. . 
kini telah pown disahkan mengandung 6 minggu...
tahniah kepada pasangan ini.....
leuniey natasha hamil,gambar lueniey natasha mengandung,leuniey natasha mengandung 6 minggu,leuniey natasha jadi ibu,ini blog heirizalieyana





9 ulasan:

  1. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

    BalasPadam
  2. tahniah kepada pasangan..

    Terus doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

    BalasPadam
  3. harap2 prentasi kat padang makin maju. ehehe

    BalasPadam
  4. Tahniah buat apek dan isteri nak menimang anak tak lama lagi ini

    BalasPadam
  5. wahh! mengandung dah ea. tahniah utk diorang :D

    BalasPadam
  6. Alolo..sweetnya...teringin juga cik akak ada anak sendiri..hahaha...berangan je cik akak...nikah pon belom..berangan nak ada anak sendiri...huhu...tahniah buat pasangan tu :)

    BalasPadam
  7. salam dear.
    wahh...mesti anak mereka comel !

    dear, jemeput singgah lihat aksesori korea yang comel-comel tapi murah giler

    http://beauty-dotz.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. ALHAMDULILLAH,TAHNIAH BUAT MEREKA

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !