Jumaat, 14 Jun 2013

JOM DAFTAR BLIN.GD





jom kita buat duit dengan BLIN.GD
korang tahu pasal BLIN.GD  x ?
ok meh sini yana citer . . BLIN.GD
nieyh income macam SAYS & CHURP-CHURP jugak. . .

tapi bezanya bila cukup rm100 baru boleyh cashout taw. . 
masa nak cashout tue korang x perlu tunggu-tunggu cek duit tue sampai umh..
sebab selepas korang cashout tunggu dlam beberapa hari automatik
duit BLIN.GD korang akan terus ke akaun bank korang...
macam SAYS. . senang kan..


korang nk join ? 
boleyh tekan sini


yana baru saja daftar BLIN,GD pagi tadi..


then korang sign in melalui twitter @ akaun facebook korang



dah sign in,,korang boleyh share iklan yang masih avalaible. . 
setiap klik akan diberi earnings sebanyak 0.20 ..
mudah bukan,,korang boleyh pormote link iklan korang
kepada rakan-rakan lain..





buktinya yana baru sahaja daftar pagi tadi..
so earnings terkumpul sekarang sebanyak rm17.40 . . 
cukup seratus boleyh merasa duit dari BLIN.GD ...

so tunggu apa lagi jom daftar. . 
kalau korang nak jadi partner iklan yana boleyh jugak..
tapi kena lha masing2 jujur..
nak jadi partner klik iklan korang boleyh exchange link iklan
korang dekat page yana @ akaun fb yana ..
jujur membawa keberkatan :)


selamat mencuba



2 ulasan:

  1. menarik ni... boleh try tengok2...

    BalasPadam
  2. Wah, bestnya.. Ada masa saya register under awk k.. Hihi..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...