Khamis, 20 Jun 2013

FAIZ KUMPULAN TAPAW BERLAKON FILEM





Filem, sinopsis filem tokak,trailer filem tokak,faiz tapaw,faiz raja lawak 4,filem jun 2013,ini blog heirizalieyana


Faiz kumpulan Tapaw dalam rancangan Bintang mencari bintang. . 
dan salah seorang peserta Raja lawak musim ke empat telah pown berlakon. . 
filem apa ? ha. . .bukan filem lawak komedi yer. . 
tapi filem seram . . .sesiapa yg suka tengok citer2 seram macam yana nieyh .. 
boleyh lha tengok lakonan faiz dalam filem baru bertajuk TOKAK . . .

filem nieyh baru jew keluar di pawagam...
so yang ada masa free,,boleyh lha spend time tgk citer seram nieyh...



Filem, sinopsis filem tokak,trailer filem tokak,faiz tapaw,faiz raja lawak 4,filem jun 2013,ini blog heirizalieyana


Sinopsis Tokak

Tokak mengisahkan seorang pengurus hotel, Iskandar yang menemui kotak misteri ketika berjogging di tepi pantai. Perasaan ingin tahu apa yang terkandung di dalam kotak menyebabkan dia membuka kotak misteri itu. Rupa-rupanya kotak itu `dihuni' roh jahat jelmaan Sungai Raya.

 Bagi memulihkan dirinya daripada dirasuk, Iskandar perlu membunuh dan menghirup darah enam wanita yang melakukan maksiat dalam tempoh satu malam, iaitu bermula dari azan Maghrib hingga sebelum Subuh.

Insiden itu menyebabkan beberapa kejadian pelik berlaku di hotel tempat Iskandar bekerja. Makhluk itu menokak atau menggigit wanita yang melakukan maksiat termasuk tunang Iskandar. Kemunculan Ustaz Haikal berjaya menyelamat tunangannya daripada menjadi mangsa tokak terakhir.

Pelakon Filem Tokak: Sabree Fadzil, Airis Yasmin, Diana Johor, Faiz Raja Lawak 4, Julia Ziegler, Abon, Keena Mentor, Lana Nordin dan ramai lagi .

Pengarah Tokak: Sabree Fadzil




9 ulasan:

  1. tercapei le hajat die nak berlakon....

    BalasPadam
  2. ptutlah mcm pernah tgk muka dia rupa2nya pernah masuk raja lawak...

    BalasPadam
  3. wah, dah maju dah dia ni.. hope menang la dorang dlm bintang mencari bintang nnti :)

    BalasPadam
  4. mcm crita hntu lawak je hu3

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...