Selasa, 25 Jun 2013

ENTRI DI COPY PASTE LAGI




entri di copy paste,blogger entri copy paste,siapakah blogger copy paste



blogwalking di petang hari. . . mood slow down bila terkesan
ada blogger yang copy paste entri yana. . . 
bukan sorang jew , , tpi 3 org. . . haduiii. . 
bukan yana x kasi copy paste. . . tpi 
tlong lha letak sumber tue dari mana datangnya. . 
sebab kamu copy sebijik-sebijik dari blog yana. . . 
cerita dalam entri yana yang korang copy paste tue xdew lha hot mana pown..

just nak share pengalaman , , x sangka ada jugak nak copy . . 
tapi tolong lha kalau nk copy tue tolong letak
sumber dari mana . . . 


entri di copy paste,blogger entri copy paste,siapakah blogger copy paste

antara 3 org blogger yang copy paste entri yana . . 
salah seorang tue turut menukarkan nama yana kepada nama dia sendiri . . 
sebab apa ? yana baca entri, , sebijik gaya penulisan ,titik dan koma
macam yana jugak, , yang menariknya , , dalam satu ayat terselit satu nama yana . . 
mungkin dia x perasan. . yg lain semua ditukarkan kepada nama dia sendiri . . 
btw yana x marah sangat bila entri dicopy paste . . 
tpi mungkin ada rasa something lha jugak, , , 
mungkin semua orang pernah merasa bila cerita beliau di copy paste  . . .

kat sini x perlu hebih-heboh kan siapa blogger tersebut . . 
biarlah rahsia antara yana & blogger tersebut :)


28 ulasan:

  1. siap tukar nama sekali? kalau dah malas sangat nak buat enty sendiri, baik tak payah buat blog ._.

    BalasPadam
  2. entri yana yang mana satu kena copy&paste?

    BalasPadam
  3. dah biasa sgt kot time skola dulu dok copy paste aje keje skola..hee..sabar ajela dear :)

    BalasPadam
  4. harap2 mereka sedar, mereka tentu tak suka kalau entri mereka di-copy paste sampai tahap macam tu :/

    BalasPadam
  5. kesian ek sebab desperate sgt copy+paste org punya.. isk3..

    BalasPadam
  6. Mst cerita yana tu hot. Entry yg mna 1 ?

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum...yana,

    biasalah tu yana, copy mencopy nie memang sering terjadi dalam dunia blog... kalau nak ikutkan memang lah sakit hati...sabar k..
    mselim3 pernah mengalami nasib yang sama.. xper lah ... Apa kita buat nie memang ada balasan-Nya . Buat baik di balas baik.. buat jahat di balas dengan kebaikan juga...(orang alim)
    Allah Maha adil...jgn takut 1 hilang 10 mendatang...

    mselim3

    pls : kekadang xder idea nak karang lah tu... biarlah insaallah . Jika anda sabar ada lah balasanNya. Allah sangat suka pada hamba2Nya yang sabar.

    BalasPadam
  8. @miss fifi yer tukar nama selaki,,tpi ada stu ayt terselit 1 nama yana..mungkin dia x perasan ,,terkantoi dia di situ

    BalasPadam
  9. @Adam Faiz yer,,kna bersabar,,x boleyh serang2 nieyh,,heheh

    BalasPadam
  10. @samofa kalau copy paste kje skolh yana pown pernah,,heheheh

    BalasPadam
  11. @Haruno Hana 하나 itu lha. . hrp2 blogger tersebut tdk dicop sbg blogger copy paste

    BalasPadam
  12. @Cik Bella x hot pown , , crita loyar buruk yana jew,,xsangka dicopy paste jugak

    BalasPadam
  13. @Mohd Selim Zainal waalaikumussalam,,,trima kasih atas nasihat tersebut . . mungkin ada hikmah disebalik entri copy paste

    BalasPadam
  14. untung akak . ada orang berminat nak copy paste blog akak . tak macam saya . takdak orng pun terhingin nak copy paste blog saya . huahuahua xD

    BalasPadam
  15. @Aina Sofea xberapa seronok jugak,,sbb diorang lngsung xletak copy paste

    BalasPadam
  16. sabar dear.. klu yg part smpai tukar nama tu, mmg nmpk sgt laa ketandusan idea :)

    BalasPadam
  17. wow. at least bg credit la kan sumber. :D

    BalasPadam
  18. sabar ye yana . . nanti kalau dia baca entry ni yana ni mesti dye malu . . dye follow yana tak ?

    BalasPadam
  19. @cik amal itu lha,,klw nk copy pown letak lha sumber sekali

    BalasPadam
  20. eyuuww dhdesperate sangat lah tu -.- kesian kak yana , penat buat entri , dia main copy paste tanpa kredit -...- sabar ye kak :D

    BalasPadam
  21. siap tukar nama tu..sbr jelh k :) kalau sy dh tgur..sape blogger 2?? entry yg mn?? harap dia sedarlh..

    BalasPadam
  22. @S.K.A ok..malas lha nk heboh2 siapa blogger tue,,biar yana jew yg thu,, sebab yana thu kalau yana bgitaw pown mesti segelintir yg knal blogger nieyh . .

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !