Ahad, 23 Jun 2013

DIREVIEW OLEH HANA & CIK AKAK




review blog,,,review blog,,ha hari nieyh kalau korang nk tahu
blog yana direview oleh dua orang blogger,,iaitu hana & cik akak. . . 
jom temgok apa yang hana komen tentang blog yana



alhamdulillah loading blog ok. . hehe bukan apa takut loading lambat jer, , 
t blogger lain dh x suka jenguk-jenguk blog yana kn. . 
ok kat sini si hana cakap tentang sidebar blog yana, , background dye
kalau boleyh guna background lain,,,
ok nanati yana akan pertimbangkan :)
tQ hana review blog yana. . . 
jom terjah http://www.hanasays.com/2013/06/508ai-no-kotoba-review-lima-blog-1.html





Direview lagi, , , blog yana kena review dengan cik akak ..
cik akak mana ? nak kenal x ? 
meh kita terjah blog cik akak yang serba purple
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/
jom tengok apa pandangan cik akak tentang blog yana








ha, , dh baca komen cik akak. . ?
ala semuanya positif. . xdew komen negatif ke tentang blog yana..hehee
tQ cik akak . . . 
nak tahu sape lagi yg cik akak review..
mungkin blog anda pown cik akak review...
jom terjah http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/review-belog-terpilih-simple-giveaway-3.html
ps:/tQ hana dan cik akak review blog yana yang xseberapa cantik :)

4 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...