Rabu, 22 Mei 2013

TUTORIAL : LINK IKLAN 8SHARE

hari nieyh yana nk ajr macam mana nk dapatkan link says @ 8share. .
bgi yang dh thu ,,ok,  , bagi yang xhu boleyh tgk tutorial kat bawah

nak sure korang dah ada 8share yang masih
belum ada boleyh daftar sini




lepas sign in 8share. . tekan special . .
korang tengok lha iklan yang masih available
kalau iklan yang kabur tue maknanya iklan
itu dah habis tempoh



contohnya yana pilih satu dari iklan kat atas. . 




iklan yang kita klik tadi



tandakan pada ayat yang korang rasa sesuai untuk iklan korang. .
sekaligus dapat menarik perhatian org untuk tengok iklan ini





dah pilih ayat yang sesuai, , korang boleh lha share
pada empat button macam gambar kat atas..



contohnya yana nak share iklan ni dalam fb. .
so tekan button share on fb. . dan akan keluar
gambar macam kat atas. .
macam mana nak thu link iklan kita ?
ok link iklan kita ada pada kotak yang yana merahkan tue.
boleyh copy paste link tersebut dan share di mana saja



share iklan dalam twitter pown sama jugak..
tekan share on twitter dan akan keluar gambar kat atas. .
dalam kotak merah itu link iklan 8share anda


selamat mencuba


jangan lupa klik sini

5 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...