Jumaat, 17 Mei 2013

pihak says tipu yana ke ? ?




salam pagi jumaat buat kaum hawa dan kaum adam di dunia nieyh. . 
hari jumaat penghulu segala hari. . 
hari jumaat minggu ke-3 dalam bulan mei
sekian lama buat says atau lebih dikenali sebagai 8share.
hari nieyh merupakan hari pertama yana cashout earnings says...




sebenarnya dah lama yana daftar says nieyh . . 
dari tahun lepas lagi, , 
alih-alih x pandai nak guna says ini...ingatkan says macam 
iklan nuffnang juga,,rupa-rupanya berbeza sekali. . 
yang boleyh yana katakan iklan says lebih masyuk dari nuffnang. . 
x payah tunggu bertahun-tahun nak cashout




yana daftar thun lepas..earnings masih kosong sebab yana x tahu nk guna macam mana..
so yana buat account baru. . 
3 april 2013 lahirnya account says yana buat kali kedua. . 
3-april until 17 mei 2013
earnings says dh seratus lebih. . 
so dh boleyh cashout..memandangkan ini kali pertama
yana nak cashout says. . so tak nak tunggu lelama lagi. . 
isnin hari tue yana try cashout sebanyak rm50 dulu. . 
ada simpanan lagi dlm says tue. . 
alih-alih tengok x boleyh cashout. . 
perasaan mula fikir bukan-bukan tentang says. . 
eh says nieyh mesti tipu. . 
kenapa masa nak cashout x boleyh  ?
so yana try hantar email kepada pihak says




says penipu ke ?
eh tidak. . ceritanya macam nieyh . . 
kan yana cakap ini account says yana yang kedua,,
maknanya ada 2 account says. . 
account says yang pertama dh lama yana tinggalkan. . 
so sebab x boleyh cashoutnya ada dua account dan kedua-duanya detail yg sama
so xboleyh cashout ler..
so yana ada email kat pihak says,,macam mana nk cashout
earning. . terasa macam nak mangis pown ada..
yer lha, , ingatkan dah x boleyh cashout..
so pihak says iaitu yuna, , 
opppsss ! ! bukan yuna penyanyi tue ok..hehehe
yuna balas email yana, , 





so nampaknya yana terpaksa deactive account says yana yg lama. .
dah email pihak says cakap nak deactive account. . 
tunggu beberapa hari account says dh pown deactive. . . 
yehh,,,yeh.....

so pagi tadi . .ingat nk cashout rm 50 jew ..
memandangkan earning hari nieyh naik sebanyak rm 1o ..so try cashout rm100. . 
alhamdulillah boleyh pown


status cashout masih pending. . .
xsabar nak tunggu dia complete. .  :)
p/s:setiap seorang hanya boleh mempunyai satu account sahaja untuk daftar says,ingat tue nanti jadi
macam yana pulak , ,waktu nak cashout baru gelabah sana sini :) 

11 ulasan:

  1. mcm mn kalau akaun pertama tu kita lupa emel & password dia?

    BalasPadam
  2. mai..mai...belanja sally makan :P

    BalasPadam
  3. hehe..nasib baik yana email pihak says.bagus2.. ^^

    BalasPadam
  4. nory pon ade Says...ada 50hengget lebih, rasa macam nak cash out, tapi rasa nak peram bagi banyak2 plak..hehe

    BalasPadam
  5. za pun ada rm100 lebih,tapi tak cashout lagi..nak peram lagi..hehhe

    BalasPadam
  6. lagi sikit nak rm50 kalau cash out ni kali ke dua cash outlah...

    BalasPadam
  7. tenkiu ye sbb sudi support..
    meh semak link uols dan nantikan keputusannya pada bila2 masa sahaja

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/senarai-link-perserta-yang-join-qr-mini.html

    BalasPadam
  8. wah dengar pun best.. heheh akak tak pernah ada akaun says... hm...

    BalasPadam
  9. sekejap jugak earn awk naik ye. em boleh bagi tutorial ?? >.<

    http://bloggadisbrutal.blogspot.com/

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...