Jumaat, 24 Mei 2013

5 VECTOR SITI NURHALIZA



selamat petang. . ha petang cenggini . . buka-buka blog entah kenapa
boring sangat , , dan menjadi malas seketika untuk membaca entri-entri menarik . . 

so tanpa membuang masa . . 
yana buat vector . . vector siapakah yang yana buat. . 
vector siti nurhaliza menjadi pilihan yana. . 

untuk pengetahuan korang. . ini
vector pertama yang yana buat . . alhamdulillah godek sana sini
sofware yang sesuai, , menjadi jugak vector 


sebanyak 5 keping gambar yang yana vectorkan, , 
sempat jugak yer buat 5 vector sini nurhaliza nieyh. . 
btw ini vector kali pertama . . 
so banyak kekurangannya . . exspeciaaly dari segi garisan pada vector tersebut.
garisan amat-amat penting taw semasa buat vector...

so perkara yang perlu ada dalam diri korang semasa buat vector . 
kena lha ada perasaan sabar . . kalau x sabar macam mana nak buat kn. . 
then kena bagi fokus yang lebih pada gambar. . 

so jom tengok 5 gambar yang yana vectorkan





vector ini senang jugak nak buat. . 










bahagian mata amat susah sekali nak buat..
kena belajar buat lagi lepas ni






nak tengok vector lain klik sini


kena perlu diperbaiki lagi nieyh. . 
nanti nak try vector artis lain pulak. . 



14 ulasan:

  1. Masya Allah.. pandainya buat..
    Cantik dan Awesome!!!!!!!!!

    BalasPadam
  2. wah,, nice lh.. vector lyla lh pulak dear.. hehe :'p

    BalasPadam
  3. @Nurlyla nnti yer,,yana pown nk perkemaskan lgi grisan pada vector,,masih bljr :)

    BalasPadam
  4. Cantiknya! Suka vector yang last tu :)

    BalasPadam
  5. wahhh ada bakat.bukan senang nak buat.. suruh acik memang fail :)

    BalasPadam
  6. mmg sangat berbakat. kesabaran? saya mmg tak boleh buat lah sbb sabar kurang. hahhaa

    BalasPadam
  7. Sorila dik, akak x paham macam mana adik lukis vektor ni? mmg ada software khas ke mcm mana...first time tengok, menarik!! :)

    BalasPadam
  8. wow.. 1st time macam dh lam abuat la..

    http://www.nurfuzie.com/2013/05/header-tiba-tiba-tak-boleh-jadi.html

    BalasPadam
  9. @Sufi MS yana just guna software pain aje. . klw software lain yana xthu

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...