live streaming Kelantan Vs T-Team 27 April Liga Super 2013

Kelantan Vs T-Team 27 April Liga Super 2013

Kelantan Vs T-Team 27 April Liga Super 2013 | Pada malam ini selain perlawanan Selangor Vs Lions XII, akan berlangsungnya satu lagi perlawanan melibatkan 2 pasukan Liga Super 2013iaitu pasukan Kelantan menentang pasukan T-Team.

Perlawanan ini akan diadakan di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu Kelantan seawal jam 8:45 malam. Kelantan ketika ini menghuni tangga ke-9 carta Liga Super manakala T-Team pula menghuni tangga ke-10 carta Liga.

Dilihat kedua-dua pasukan mempunyai kelebihan seimbang pada perlawanan kali ini. Namun demikian, pasukan Kelantan yang terkenal dengan jolokan The Reds Warrior sudah semestinya akan bermain dengan penuh semangat di hadapan puluhan ribu pemain sendiri pada malam nin.

Perlawanan ini tidak disiarkan secara langsung bagi memberi laluan kepada pasukan Selangor Vs Lions XII. Namun, siaran ulangan akan disiarkan pada jam 11 malam menerusi saluran Astro Arena 801.
live streaming Kelantan Vs T-Team 27 April Liga Super 2013 live streaming Kelantan Vs T-Team 27 April Liga Super 2013 Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 2:11:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.