Selasa, 9 April 2013

gilaping lucah




baru jew kejap tdi, , scroll down. . 
tgk2 keadaan blog still ada masalah sama. . 
kalau korang  tgk 
http://cyanxkamo.blogspot.com

melalui keseluruhan entri post. . 
dye punya widget lari dari kedudukan asal. . 
pening memikirnya, , 
kenapa boleyh jdi mcm tue. . 

tgh2 scroll down. . 
terpandang pulak, , 
entri-entri lucah dari gilaping, , 
mak oii kenapa gilaping kluar post-post mcm tue
diorang xtapis dulu..ke. . 

dgn cepatnya. . jri pantas. . 
tekan untuk delete artikel gilaping untuk 
sementara waktu. . 
sebab xnk artikel2 lucah keluar dalam blog yana nieyh...


3 ulasan:

  1. tulah dear...memang cik akak tak letak gila ping tu...takut benda tak diingini cam tu..huhu

    BalasPadam
  2. Same laa.. dulu rajin jugak letak widget2 dari busuk, apesal, sume tu.. tapi kadang2 keluar artikel yang kurang sesuai jadi buang je. haha

    BalasPadam
  3. gilaping dah ok dah skrg...review secara manual semua. haha

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !