Khamis, 11 April 2013

BUNGA PELIK BENTUK SEPERTI LELAKI TELANJANG








Apa yang unik dari pokok bunga anggerik monyet atau nama saintifiknya adalah Orchis simia ini adalah bentuk bunganya yang jika di lihat dengan teliti ia kelihatan seperti imej lelaki yang sedang telanjang dengan kemaluan yang sedang tergantung. 

Bunga anggerik monyet ini sering di temui di sekitar Eropah. Walaupun bunga ini bukan dari spesies pokok bunga terbaru, namun bentuknya yang unik membuatkan bunga ini menjadi heboh di Internet.  

Bunga anggerik monyet ini merupakan bunga yang memiliki bau aroma seperti kotoran manusia. Hal ini mungkin kerana ada hubungannya dengan manusia maka bentuk bunga ini mirip seperti seorang lelaki yang sedang telanjang. “Alam semulajadi memang luar biasa.” 















5 ulasan:

  1. peliknya bunga orkid ni, mcm monkey pun ada jgk. hehhee

    BalasPadam
  2. Macam comel la pulak..maybe sebab colour purple dy tu yg nmpkkan cute kot.hihi

    BalasPadam
  3. wah,,comel2, , mcm pakai topi aje

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...