Sabtu, 27 April 2013

alamak,,tak sempat








apa yang tak sempat tue. . 
cer citer,,cer citer. . 

ok,,for today, , untuk hari  nieyh . . 
yana xsempat nak blogwalking lagi. . 
ada kerja sedikit yang perli diselesaikan. . 
buka blog kejap jew pagi-pagi buta nieyh kan..
semua orang dah tidur,,yana masih mangadap lappy..
rindu blog kesayangan nieyh. . . 



tengok dekat cbox yana..
alahai ramai yang terjah blog yana hari nieyh..
siap tinggalkan jejak kt cbox lagikan. . 



yana mintak maaf sesangat. . 
kepada blogger yang terjah blog yana hari nieyh..
yana xdapat nak terjah korang..
disebabkan kekangan masa...
tapi jangan risau lha. . 
pagi ecox yana akan mula jelajah blog korang taw. . 

yang mana dah tinggalkan jejak kt cbox. . 
pasti yana akan blogwalking blog korang balik. . 
yang mana yana belum follow yana pasti akan
follow korang. . 

so. . korang yang terjah-terjah blog yana. . 
selalu lha komen-komen kt entri post. . 
tinggalkan jejak kt cbox. .yana. . 
bila-bila yana free yana akan blogwalking blog korang jugak...





dah malam,,so nak ucapkan selamat malam..
hehehe, , jadikan hari ecok lebih bermakna dari hari inieyh. . 
jadikan hari ecok labih bermanfaat dari hari yang akan datang.

1 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...