Rabu, 13 Mac 2013

resuLt stpm 2012

Semua calon STPM pada tahun 2012 anda boleh menyemak keputusan STPM anda ke sekolah masing-masing mulai 18 mac 2012 dari jam 12.00 tengah hari di hari tersebut dan untuk calon pernsendirian pula anda akan mendapat keputusan melalui pos.

CARA SEMAK KEPUTUSAN STPM 2012 ONLINE DAN SMS:
Calon-calon spm 2012 boleh menyemak keputusan masing-masing secara online dan sms dengan cara seperti di bawah ini.

SEMAK ONLINE:

Masuk ke laman sesawang ini http://www.mpm.edu.my dan masukkan angka giliran dan no kad pengenalan untuk menyemak.

SEMAK CARA SMS:

Taip STPM RESULT <Jarak> No.Kad Pengenalan dan hantar ke 15888.



4 ulasan:

  1. BERDEBAR2 X??

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Oh..Yana pun sedang tunggu result stpm keluar...Anum pun sedang tunggu juga result stpm keluar ni..tak sabar dah ni..yana ambil aliran apa time tingkatan 6?Good luck eya...:)..

    BalasPadam
  3. TENGKU : of course msti lha brdebar2

    BalasPadam

  4. ANUM : yana amek aliran kmanusiaan , , 5 subject in stpm. . .god luck for u jgk anum , ,all the best

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !