Isnin, 25 Mac 2013

MASALAH LOGINWANG







masalah login wang. . . 
eh korang pernah daftar x loginwang?

macam sekali kta log in, , 
kita akan dapat rm0.50 utntuk sehari. . 



akaun login wang. . macam kat atas
yana ada daftar akaun nieyh. . 
lama xdew lama sangat, , 
masih segar lgi  , hehe

pendapatan yg yana dpt. . 
sejak2 login tue, , dh rm 30 ringgit. . 
kalau cukup rm50 ringgit , , bru boleyh kluarkan dwet tue. .

tpi dua tiga hari nieyh. . 
page dye error. . 
knapa erk ?
since klmarin buka pown error jgk. . 
pikir balik, , mybe diorang tgh
kemaskini diorang punya laman web. . 

so hari nieyh buka still jdi error lgi. . 
apa masalahnya. . 
korang alami benda yg sama x ?

share sini, , komen2 cikit..

17 ulasan:

  1. sama lah >,< diaorang mcm dh padam acc diaorang jew -,-"

    BalasPadam
  2. ika xtau apa2 hal loginwang..
    eheh...
    kalau dh boleh bukak page tu.. dan dh blh keluarkn duit.. blnja ika mkn eh?eheh.. guro je..

    BalasPadam
  3. kene tipu kot, saya pun x bole bukak la..

    BalasPadam
  4. tuanshahrizad4/07/2013 11:32 PTG

    same lah...xp nasib baik ahli free lg.. >_<

    BalasPadam
  5. saya buka ok jer..
    nape yang lain ada masalah ek

    BalasPadam
  6. sy rase bila kita dah capai amount duit yg bole cashout/withdraw , diorang akan wat page error dgn cara detect ip computer kita. bg yg blum capai withdraw minimun masih bole buke lg.
    sekadar pendapat..

    BalasPadam
  7. Masih x blh lgi ke loginwang tu?..ap cite skrg..

    BalasPadam
  8. Skrg da bole access da..korg try check..

    BalasPadam
  9. Thank u for the info..saya pun ada acc.juga tapi sebab jarang buka tu loginwang..kadang klu taknak withdrawal duit tu kita boleh topup kredit phone..pernah juga sampai rm5 bila saya topup rm 5 .jumlah duit jadi 0.tapi tiada juga masuk kredit topup tu.penipu jer..takleh percaya..nasib baik saya ahli percuma..klu saya vip..mesti rugi..walaupun bayar rm25
    Erm bukan senang nak cari duit..oklah
    .kepada semua jgn tertipu dgn loginwang okey.

    BalasPadam
  10. Macam2 ye ada sekarng...kena lebih berhati-hati...

    BalasPadam
  11. Berminat jana income dgn hanya berm0dalkan rm10 ? Klik sini untok daftar n add sy kat fb Aira Rara . www.myr10.com/?id=aira

    BalasPadam
  12. Saya ok jew tak ada masalah... saya dah 3x kluarkan duit...

    BalasPadam
  13. https://www.spshops.com/chillcoffee99..jom join biz ni...mudah n senang je..lpas daftar blh wassp sy di 01114453542..tq

    BalasPadam
  14. Login wang ni betul ke boleh withdraw?

    BalasPadam
  15. eh yeke?akak br je register free..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...