Sabtu, 16 Februari 2013

TENSION BILA ISI BORANG UPU





tgk2 jam kt lappy . . dh pkol 3 lebih. . 
haduii, , amik masa lma giler nk 
isi borang UPU nieyh. . 
bkn kena p jln merata pown..
isi melalui online. . 
duduk diam depan lappy, ,,tekan apa yg patut..

tpi , masalahnya napa ambik masa yg lama , ,
aduiiii tension,,..

hari nieyh semangat giler , berkobar-kobar kowt. . 
walaupown result xkluar lgi. . 
so,,buat keputusan nk isi borang upu tue hari nieyh. . 
nomber pin upu pown dh lma bli, , buat
pekasam jp dlm wallet,,hehe..


then, , dh isi semunya detail yg diorang nk, , 
so..amik lma masa kt pilihan kos dan u. . 
pning, , bintang atas kepala nth berapa. . 
ligat brputar ats kepala. . . 

so. . ingtkn dh abiz. . 
so. . dh selesai smua. . 
nk tekan sah & hantar,,,sebelum tue kn check dlu...
pmohonan tue btul ke tak, ,  
tgk2 kluar detail pmohon len....
kehairanan sebentar. . knpa lha..
kluar detail lain...

so,,tekan button back , , isi semula, , 
buat kerja 2 3 kali org katakan, , 
urmm..perkara yg sama brlaku jgk,,

nieyh dya mai thp tension gaban dh. . 
cpa2 . . sabar lgi..
so isi sekali lgi..
msuk kali yg ke 3 pown...
kluar detail pmohon yg lain, , ,
thp bengang dlm satu bdn dh mmbara. . 

hduoiii...knapa lha jdi begitu...
then p kt group fb yana, , try kongsi pndapat dgn diorg, 
pernah jdi mcm yana x,,,diorg xkp . .
pernah,,ada yg isi 3 bru kluar detail kita,,
dan ada yg isi smpai 6x bru nk kluar detail kita...

haiiii,,sabar jew lha..





itu lha komen dan pndapat diorang...
korang pernah alami cm yana x???
jom share cter,,komen kt bwh yer...


9 ulasan:

  1. Yana.. memang ramai yang dah kena macam tu.. dj pun tengah isi borang UPU untuk sambung Ijazah, dj pun kena macam tu. Benda ni mmg mcm tu.

    Ynag penting sekali yana jangan asyik kemaskini borang tu lagi. Sebab UPU bagi 7 kali kemaskini saja kalau dj xsilap.. kalau kemaskini banyak kali nanti kena block tak boleh kemaskini dah sebab dah lebih 7kali kemaskini.

    Yana tunggu result SPM ke? kalau ya, yana tunggu result spm kluar baru kemaskini lagi.

    Kalau ada apa2 nanti komen je kat blog dj..wokeyy!.. hihihi

    BalasPadam
  2. haishh...sangat menyusahkan kalau macam tu...diaorang kena semak balik la keberkesanan sistem diaorang tu... hu hu hu...

    BalasPadam
  3. DJ: yana isi utk stpm...susah lha...dlu isi utk spm..xdew pulak jdi mcm nieyh

    BalasPadam
  4. FW: btol tue sis fara.semua detail pmohon lain, , xsimpan dgn elok,,byha tue...

    BalasPadam
  5. hari tu sye isi sekali jee,,lepastu tros hntar,,tktau hntr sape punye laahh,,

    BalasPadam
  6. LR: jdi mcm yana jgk ke? tpi yana tkn lgi hntr,,sbb bukan detail yana

    BalasPadam
  7. dulu nad buat ok je..mayb sekrng mslh sistem kot

    BalasPadam
  8. Dulu Nurul buat 1st macam tu jugak . Tapi , kejap je . Bila try oke jek . Sakit hati bila dia buffering pastu kena isi semua balik . Huhu . Masalah sistem . Sebab ni 1Malaysia kan paham - paham la lambat loadnya . Tu jadi begini . . Nak dekat tarikh tamat nanti lagi sesak agaknya . Hmm

    BalasPadam
  9. leceh betul upu..bodoh tol

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !