Ahad, 24 Februari 2013

EH ! ! KENAPA ASYIK ORANG YANG SAMA ?







hey u all. . semua. . 
koran ape khabar yer. . 
tdi tgh2 blogwalking. . . 
tgk ramai jgk yg buat segmen . . 
GA pown ada jgk,,hurm . .  

ada yg result GA dan segmen, , 
check2. . mungkin rezeki tdk menyebelahi yana. . .

urrmmm. . tgk segmen2 yg berjela-jela..
malas pulak asanya nk join segalanya tue. . 
sebab selalu tgk pemenang2 asyik blogger
yg sama jew?

kenapa begitu, ,pnganjur segmen memilih ke?
atau sebaliknya. . 
atau pown, , pnganjur segmen  @ mana-mana GA  
hnya mementingkan blogger yg boleyh dikatakan hotsentap @ blogger femes gitu. . 
aduhai, , nth2 ape2 kn. . 

klw asyik blogger yg sama aja menang, , 
untung lha blogger-blogger tue. . 

hari nieyh just join ,,
satu segmen dan satu GA. . 
ckup lha dua. . 
klw ada rezeki dpt. . 
klw xda tue. . .pasrah aje lha. . 
mungkin hnya blogger trpilih aje yg bertuah dp hdiah 
apa semua tue. . . 

pnganjur-penganjur segmen @ GA
perlu lha bersikap jujur. . 
jgn terlalu memilih. .ok. . . 

11 ulasan:

  1. eh mcm tu pun ada , mybe sesetengah je kod memilih , tapi tak adil laa mcm tu . awak sabar je la . InsyaAllah kalau rezeki awak nty awak menang ;)

    BalasPadam
  2. xpe..tingkatkan lg usaha utk bersegmen, berga..
    even x menang..kita boleh tambah rakan..follower bertambah..pembaca meningkat

    BalasPadam
  3. lama x singgah sini berwajah baru. cntik & ceria.. hemm br je hr tu terbaca di post blogger nabila mengadu perkara yg sama :)

    BalasPadam
  4. hihi..sabar je lah dear :) belom ade rezeki lah tu..yang penting usaha kita dear :)...

    tentang yang adik komen tu..mungkin benar atau sebaliknya...cik akak pun tak pasti...terpulang dgn penganjur kan :)

    BalasPadam
  5. Ade jugak camtuh . Ni mesti sbb nk pageviews dri blogger pemes >.<

    BalasPadam
  6. shad pun rasa, macam tu gak.. hehe.. maybe ada sesetengah je kot blogger yg anjurkan ga/segmen/contest macam tue(pilih-org-yg-sama-org-yg-femes-sbb-nk-blog-dia-pun-femes).. tak kisahlah, janji kita hepy kan. boleh tambah kenalan..

    BalasPadam
  7. hehe macam2 la....xpe lah belum ade rezeki tu :)

    BalasPadam
  8. aik...macam tu pun ada ke? In Shaa Allah kalau ada rezeki x ke mana....

    BalasPadam
  9. sbr jela..x smuanyer mcm tu..reziki masing2..leh tmbah kenalan..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...