Isnin, 4 Februari 2013

CHECK CGPA MARKAH KOKURIKULUM





hai..hai. . 
malam nieyh just nk share utk korang smua. . 
tntg markah kokurikulum. . 

utk calon2 lepasan spm dan stpm. . 
korang skarang msti dlm dilema isi borang upu
kan,,mcm yana belum isi-isi  lgi. . 
agaknya tngu last minit kowt baru nk isi. . 

ok. . klw isi borang upu..
msti kena isi kolum mrkh koko kn. . 
so kita xthu mrkh koko kita. . 
klw dh dpt result. . 
bru kita akn thu . . mrkh koko kita.. 

so agk lmbt kn. . 
jom kita check melalui online..
mudah dan cepat..
xpyh tunggu result kluar pown..
korang dh dapat isi mrkah koko..

apa tngu lgi..
xsabar nk tgk mrkh koko?
jom ke sini
klik sini

sekian,,,,,,

7 ulasan:

  1. ouhh sama lah umur kita :) 20 tahun..hihihi

    BalasPadam
  2. sama lah. sama umur ;) Nice info, boleh saya bgtau kwn2 sy yang nak check online. thanksss

    BalasPadam
  3. ok..sama2..hope info nieyh brguna utk korang

    BalasPadam
  4. NICE INFO DIK..MESTI RAMAI YG AKAN TERJAH NI

    BalasPadam
  5. eh mrkahnyer per brape ek??? entry sesgt brgune !!! iqa ni student lpas stpm mmg dr hari tu tak isi2 lg borg upu nih sbb tak tahu brape mkah koko hihiks mekaseh !! ^^

    BalasPadam
  6. sama umo lha kita. . yana lpsan stpm jgk. . blom isi upu. . ptrnghn bulan 2 mybe bru nk isi. ..per bpe? urmm yg tu yana xpsti..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !