Rabu, 30 Januari 2013

PENANDA BUKU




korang suka mmbaca x?
of course lha kn, , 

so kepada pmbaca-pmbaca novel mhupown buku biasa. . 
korang psti perlukn penanda buku kn. . 

pmbaca novel . .
kekadang klw kita beli novel. . 
msti diorang akn sertakan sekali dgn pnanda buku..
ada novel yg diorang x bgi. . 

bgi student-student yg nk study. . 
pnanda buku pnting kowt. . 
boleyh jgk tnda tmpt mna yg kita akn study hri sterusnya kn.. 

dgn adanya penanda buku..
mudahkan kerja korang mncri page tertentu . .
xpyh truk-truk nk review isi kandungan dye kn. . 

jom tgk penanda buku yg comel . .
korang pown boleyh buat sndri klw rjin dan kreatif kn..




















10 ulasan:

  1. cute nyeee ~ tp malas nak buat ^^v kalau ade org jual hand craft nii gtaw yee :D

    BalasPadam
  2. Comelnyaa... Mesti sangat berguna dekat saya ni yang suka membaca novel. Tapi kalau nak buat memang malas lah.. Btw sangat cantik!

    BalasPadam
  3. salam kenal..done folow sini juga. Dah lama tak guna penanda buku. Zaman anak2 dara selalu baca novel mmg penanda ni berguna sangat. singgah blog akak juga yer!

    BalasPadam
  4. wah... saya suka penanda buku macam ni.. kreatif...

    BalasPadam
  5. kalo rjin watla..seng x pyh bli kan..hehe

    BalasPadam
  6. senang aje nk buat. . bhn2 dye pown mudah aje nk cri.. kn..

    BalasPadam
  7. @CikPelangiSenja™

    Hai..sy ada menerima tempahan kraf felt pada harga yg sangat murah..

    http://azcreations11.blogspot.com/

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

    Thanks.. =)

    BalasPadam
  8. salam. terima kasih atas curahan idea penanda buku ini. saya pun peminat felt. anyway i have my own blog. jika sudi lawat la ke blog saya.

    http://ceritafatinanis.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. cantik....tapi x da duit nk melimya...

    BalasPadam
  10. AISHAH ANUAR9/07/2014 3:48 PTG

    COMELNYAAAAA...SEMUANYA CUTE BELAKA...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !