Ahad, 27 Januari 2013

NUMBER PIN ? UPU ?





hye u all. . 
sesape yg terjah blog yana . 
yana nk tnya. . kmo candidate stpm batch match 93 ker?
ok klw btol . .yana just nk ask u question. . 

korang da bli ke blom no pin untuk upu?
korang da isi upu?

itu aje,,kacang aje kn soalan. . 
btw , ,yana dh lma bli. . . 9 januari lepas. . 
tpi masih lgi x isi borang upu tue..
korang da isi ke?

sbenarnya confius lha nk isi. . 
ramai yg ckp . nk isi lepas result kluar. .
ada segelintir yg ckp . 
ada dua thp nk isi borang tue. . 
thp pertama isi sebelum result kluar . 
dan thp kedua pulak isi selepas result kluar. . 

ape perbezaan dye erk..
borang ta sma ker?

aduh...
mana nk plih universiti dgn kos yg bersesuaian pulak.
memeningkan. . 
klw trsalah kos nnty x diterima pulak kn..

aduhh,,,xthu da mcm mna . .sebab tue x isi lgi. . 


4 ulasan:

  1. Salam :)
    Tarikh kita beli no pin sama . Hehe .
    Nurul dah lama isi . Seminggu lepas beli no pin . Tak la lama mana . Ayah suruh isi cepat . Nanti kalau dah nak dekat tarikh akhir , takut stuck pulak kan . Nurul tak dengar plak pasal 2 tahap tu . Tapi sesetengah parents suruh lepas dapat result baru isi . Bagi pendapat Nurul , tak kisah la kalau nak isi sebelum pun . Sebab upu tu dia secara automatik . Kalau kita dapat result tak elok pun , tak ssuai dengan permintaan kita , dia akan tengok result kita mampu untuk kos apa , dia akan send kita disitu . Sebab dia ada tanya dekat borang tu , adakah menerima tawaran selain kos tersebut yang kita pilih tu :) Hihi . Tu pandangan Nurul la . Tak tahu pandangan orang lain mcm mana pulak . Nak pilih bidang 2 pun memang susah la kann . Kita pun konfius . Nk pilih kos lagi laaa berjela - jela koss tuh tak tahu . Buntu . Alhamdulillah Nurul dah isi ikut kemampuan Nurul yang mampu untuk diri Nurul :)

    BalasPadam
  2. selamat membuat pilihan yg tepat..:D good luck..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !