Isnin, 16 Julai 2012

SAMBUTAN AWAL RAMADHAN



hye , ,korang apa khabar yeah . .dh lama yana tak jenguk laman blog yana nieh,,si labah2 pown dah jdi peganti yana utk lwt blog niey bila yana tak lawat cni,,hah rjin kn si labah2 niey, ,brsarang lha blog yana niey,,so nnty xde spe lha yg nk bca story mort yana yg ta sberapa nieyh,,hahaha,,

okeyh,,for stalker my blogger , ,yana mnx maaf sebab sekarang da jrg update story dlm blog niey,,bz ckit, , so rmai jgk yg tnya bila yana akn update bnda yg baru,,so for today yana spend tyme utk si blog nieyh. . maklum lha, tinggal lma2 nnty bersarang pulak kn,,hehehe..

so korang semua, , pejam celik...pejam dan celik, , seraca sedar @ x, ,kita dh di pengakhiran bulan syaaban, ,so bulan ramadhan akan bakal menjelma , , bpe lgi jer lgi, , so yana pasti korang semua ta sabar nk mnunggu kedatangan bulan ramadhan yg pnuh nikmat itu, , same with me, , yana pown dh ta sbr jgk, , 

rutin harian sbg pelajar,,mcm biasa pe g skolh, , ary niey ary isnin, , assembly lma lha jgk sbb ada ceramah tntg bulan ramadhan, , thun niey my school cmbut ramadhan awal , ,da mcm3 event tdi kt skolh, meriah jgk lha, , mcm2 da, , 

so pgi tdi msa kt tapak prhimpunan ,,tyme ceramah pasal ramadhan,,waaaa ngntok tahap gaban gitu, , mna xnya ustaz tue ceramah ape nth,,serius gler,,xde joke lngsung,,sbb tue kowt yg ngntok, , tmbh lgi kfaktoran mmbosankan,,ustaz tue ta pndai nk speak dgn audiens lha,, (aceceyy,, pandai lha kta kt org nohh,cuba p ceramah tgk,,comfirm getaq lutut cik oii ) so,,dsebabkn borinx,,so ambik ksmptn utk buka story dgn kwan (sembang2 dgn kawan) mcm2 story smpai ta ingat dunia,,sedar2 je ceramah dh abiz,,,waaa tamat sudah ceramah,,tgk jam dh pkol 9.10..haha ptot bhnti lha tue,,kehhkehh,..

so pz ceramah,,trus msok ke klz,,,msing2 buad kje sndri,,(insaf lha katakan trial pown lgi 2 week) haha da jugak msih ta guna msa yg ada utk study ,,da jgk yg goyang kaki saja,,,dowk sembang2,,,aduihhh,,,insaf lha wahai kawan2 ku,,,,exm nk dekat dh,,,ta tkowt ka...yana pown ambik ksempatan utk buat nota,,study ckit2,,yg mnata fhm,,try tue dizcus dgn mmbe2, 

pz je kiteorang study,perut pown dh berbunyi, , konsert mcm2 artis da dh da dlm perut niey,, so pe g kantin, , mnx ho..ho...ho..holicks kt makcik kntin tue ( bukan free berbayar nah,,,) setelah lma mnunggu si holicks tue, , pe g pulak tgk budax2 junior kiteorg main netball. . best je tgk ,,asa mcm nk join pown ada,,tpi bila dpikirkan blik..dgn uniform sekolh,,yg bersih niey kn,,xkn lha nk msok court,,hahaha,,men netball pkai bju kurung,,,gempak gitu,,,toingg..toinngg,,

then, , makanan free pown da sampai, , daging je, , knduri kt skolh sempena snbutan puasa,,,urmm sedap lha jgk,,daging pown ta berbau,,daging masak sup.msaka asam, , sambal belacan, kurma , air sirap..hahaaa simple kn,,,org tua2 cakap rezeki jgn ditolak,,ta baik ,,hehhe, , so kawan2 yana da yg mkn lauk daging tue saja,,ya allah melantak kuatnya diorang,,alih-alih gthu kt yana, , diorang da trlalu knyang,,ala2 ular sawa gitu yg lepaz terkam mngsanya,,hahah,,kenyang kn korang semua,,sebelom mkn tdi baca doa x??

so pas mkn,,tetiba jer,,yana niey kena jdi photography yg x brbayar,,,wahh korang,,,tgk muka yana mcm canon,,nikon ka?? asal jumpa klw pngil yana,,xlain xbukan confirm lha...suruh yana snap pic diorang,,xkira junior @ senior,,haihhh,,,snap lha tnda kecian,,tpi ikhlaz naa..hehehe.

okeyh..dh jdi photography,,trus blik umh,,,bdn pown dh melekit2...peluh punya pasai,,so blik umh,,rest kejap turs mndy wangi2,,,,hahah,,,begitu ceritanya utk hari nieyh,,so utk ecox,,klw yana ada msa yana akn upload lgi story mory yg amazing,,,hope korang trhibur,,,,,,,

thanks for reading, , dont forget follow me, , i will follow u back, , shayanx korang, , for my stalker tegar , , selamat membaca...hope korang enjoy,,,,,,,,bye,,,,,,,,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !