Sabtu, 21 Julai 2012

HARI PERTAMA RAMADHAN



hey korang semua. . memandang kn ari nieh ari pertama kita semua mnjejak kn kaki kedlm bulam rmdhan,,so yana nk ucapkan ,,selamat berpuasa kpd para readers yg sudi jenguk2 blog yana nieh

eh..korang puasa x ary nieh? sape puasa sila angkt tngn,,hahaha,,mcm lha buley 6pk kn,,so korang semua,,mcm mna puasa ary nieh,,best x? letih x? hah bgi yana letih ckit hri nieh,,,pgi tdi kluar men bowling dgn czen,,pz tue pusing2 area kangar,,,,tpi ape2 pown tetap best jgk,,bulan puasa,,bkn senang,,mna lha thu ecox lupa allah dh jmput kitaa blik kn,,ary nieh hri ptama posa. . xsempat g nk p psar ramadhan,,sbb lteyh sgt,,dhga giler...ary niey,,tpi xpe,,puasa kn sbulan,,,ary lain buleyh pe g lgi kn..tpi korang,,klw dh pe g psar rmdhan tue,,confirm rmbang mta lha kn,,mta x nya,,nafsu mknan tyme tue semuanya nk bli,,smpai byk,,bli byk2 smpai xtermakan,,mmbazir je, , ingt mmbazir tue amalan syaitan,,not bad utk diikuti

okeyh ,,setakat nieyh je yana write,,selamat berpuasa korang..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...