Selasa, 26 Jun 2012

WAHAI MUET, , KAU DATANG LAGI YER, ,




Muet oh muet , , nampaknya kau datang lgi yer , ,huhu, , utk pngetahuan korang semua, , today yana da exm , iaitu trial exm muet , ,ape itu muet? muet tue singkatan drpda prkataan MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST  
korang pernah jwab exm muet tak ? ohh , , da yg prnah da yg blom prnh lgi , ,so muet niey da 4 paper, , reading,listening,writing,speaking,,so spe yg prnh jwb exm muat diorang akn thu lha, , cm mne kn. , mcm oral test jgk lha, ,  tpi yg niey lebih detail , , 

syukur alhamdulillah , ,xda nk pressure lgi sbbnya exm muet dh pown hbis hri niey je, , soalan mcm mne susah x? urmm bgi yana buley lha thn,,xde lha susah sgt, , tpi serius ckp , paper writing punya soalan,,pergghh, ,question 2  punya soalan, , memang padu lha punya soalan, , susah giler, , susah ke senang, , kena lha jwb jugak, , nk tinggal mknanya, , hilang lha 60 marks, , bukan senang nk dpt 60 marks kn, , so,,,jwb lha, , btol ke xbtol tue blkng kira lha, , jnjy jwb, , jgn tinggal kosong je, , at least dpt jugak cikit mrkh, , drpda xdew lngsung kn..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !