Ahad, 24 Jun 2012

RINDU UTK BERBLOGGING



hye korang smua, , brtemu kembali di sini pada petang hujung minggu niey, , petang ahad yg mendamaikan, , cuaca kt sni , xde lha pnas sgt, , just mendung2 ckit hari niey, hope ptg niey x ujan lha, , klw ujan tue trima je sbg rhmat allah. . hehehe btolkan? 

okeyh , ,hari niey alhamdulillah dpt jugak update blog niey, , maklum lha bukan buley tinggal dlm sminggu, , t xpsal2 si labah2 brsarang di dlm blog yana niey, , then xde spe nk visit blog yana niey kn, , so today buley update. . at least buley msok kn story baru2, , hari2 sblom niey, , memang yana dh brhajat nk buka blog yana , , nk update kn story bru. . tpi . .msalah line mcm ciput barbie, , slow cm kura2 , so yana ambil kputusan utk stop to write entry blog . .alhamdulillah , hari niey buley buka,asanya mcm nk update 2 entry utk ary niey, , 

rutin pada hri niey mcm biasa, , bgun pgi , pe g kuliah pengajian am, , biasa lha nama pown student kn, , student x dpt dipisahkn dgn buku, , so dh abz klz pgi tdi , round 1 kgr , , bli mkn. . so singgah 1 kdai , 6pk pper , so muka dpn da cter sal bola. . 

wahhh...congrate abg wan, , kedah dh up , buley tewaskn kL mlm semalam, , walauape pown yg berlaku adeq tetap sokong abg. . xkira lha abg menang or kalah, , yg pnting adeq tetap suppport abg dri belakang, , yg pnting abg jgn give up okeyh, , kalah menang tue adt stiap permainan , , so kita kena lha trima. . yg pnting , , krjasama team kita. . klw kita rasa kita mmpu menang , ,kita akn brusaha, , go go chaiyokk abg wan , ,miss u to .  alwazz

hari tue , , mcm mne buley trkantoi dgn mmbe rpat yana , ,tyme tue da dlm klz, , yana tgh melayan mata yana yg hmpir2 mgembara ke seluruh dunia, , then , , trlelap je mata, , kwn yana tnya, , ;HA TDO LEWAT SEMALAM , , TA TGK ABG UNX MEN BOLA KA' perghhh.....trkejot lha ble dyer thu , , ang angkt yana fb krdah, ,ngee kntoi suda, , trtnya2 jgk , , mcm ne dyer tu abg angkt yana fb kedah, , wahh sepandai2 tupai mlompat akhirnya ke tnah juga dye jtuh,,,,huhuhh..kntoi suda! ! !

oekyh lha, , yana tulis stakat niey dlu,,,bye..dont forget follow keyh, , ,tQ

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !