Khamis, 7 Jun 2012

KAWAN TIKAM BELAKANG



hyep..korang smua...yana da free tyme niey..so buley lha update story bru...so klw korang nk bc old story,,sila scroll ke bwh oukey....okey2..korang tgk tjuk kt atas tue ape erk?? kwan tikam belakang??agak serius bunyi tjuk niey kn? apa korang akn buad? mcm ne kawan tikam belakang tue? eh..eh.. ! ! ambik pisau ke? bunuh ke? paz tue da darah ? mati x? wahh..pelbagai tnda tnya yg muncul dlm kepala niey...okey kawan tikam belakang niey mcm depan kita muka dan perangai diorang tue memang sesuci sabun top lha , tapi belakang kita perangai nth ape2 lha,,buruk sangat2..korang prnh alami x prkara mcm niey? kadang2 tue bila kwn tikam kita dari belakang niey mzty lha ada sbb trtentu kn?,,zaman skrg niey yg buley yana katakan,,susah sgt2 nk jumpa kwn2 yg ikhlas utk brkawan dgn kita,,ape pndapat korang? kadang2 tue korang pernah x trpikir  diorang smua brkawan dgn kita brdasarkn darjat.kdudukan,harta kita..? korang trpikir x? perlu ke mcm tue? kawan biar lha ikhlas..xperlu lha nk tikam ape smua tue..then,,cuba korang smua para readers bayangkn kalaw kwn yg kita dh anggap dye sbg BFF kita tikam kita dari belakang...sakit haty tue xpyh cakap lha kn,,bgai trtusuk duri smbilu gitu kn..kita dh percayakn dia 100% hingga dh da pangkat BFF lgi..alih2 dia tikam kita dari belakang.tak ku sangka,,tak ku duga..even dh mnyesal mzty mnx maaf kn..tapi bukan mudah lha kowt nk maafkn org yg dh tikam kita dari belakang tue,,maybe kita dh maafkan ,,tapi mesti da perkataan 'MAYBE KITA DH X BOLEH JDI MCM DULU,SAYA DH MAAFKN ,TAPI PERKARA TUE SY XKN LUPA SMPAI BILA2' bukan sbb nk brdendam atau buad sakit haty,,tapi sbg langkah brjaga2..kesilapan yg lalu jgn diulangi,,xnk pisang brbuah 2 kali..

P/S:lumrah hidup bla brkawan ,ada kwn tikam kawan,jgn jdi hipokrit bila brkawan,,yana suka brkawan dgn org yg ikhlas,,bukan kwn makan kwn,,okeyh,,tengs 4 reading,,, klw suka like,,jgn lupa tinggalkn komen anda dibwh entry niey,,tQ

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !