Ahad, 24 Jun 2012

ENTRY YG BEST & YG TAK BEST




hye korang semua, , salam petang ahad, , korang semua dh lunch ke blom, ?? lunch ape ptg niey, , ?

okey niey entry yg kdua utk ary niey, , sje borinx2 ta thu nk buat ape. . so berblogging lha, , blogger tegar lha katakan, , hari ahd cter at tv msty ta best kn ? asyik2 cter yg sma je , , so lbih baik mngadap laptop niey, , da jgk faEdah dye kn,,kn?

okeyh, , petang niey nk cter pasal blog kjp.setiap blog bukan smua entrynya yg bgus , , kan?.okeyh u all perasan x ada blogger yg bila dyer tulis pasal blog mesti best je dye cter , ,tapi klw cter pasal hal peribadi dia memang ta best langsung , ,tpi btol ke? itu tanggapan org msing2 lha yg mnilai bila diorang msok dlm blog kita. . 

para blogger yg selalu cter msalah peribadi diorang tue xsalah, , sebab blog tue diorang punya, , so diorang brhak segala2nya ke atas blog tue.kekadang cm xbest, , membosankan, , hehe

ada pulak bila cter sal hal peribadi niey. . ala-ala diary korang kn, , best jew dgr bila baca pown,,lepas tue kita pown da start lha nk berangan ala-ala mat jenin gitu kn, , korang mcm tue kn ..kn ?? ngaku cpt . . klw dh berangan, , cm best, , hidu mcm si polan-polan, , mesti haty senang je, jiwa pown tenang , , 

hehehee,,bila tulis pasal tip2 dlm blog pulak , ,entry dye cm biasa2 lha jgk,, mcm x menyengat gitu kn, , ? ala-ala penyengat, , hehehe,,klw blog yana,,suke update tntg diary hidup yana,,,xpown isu semasa,, , topic2 yg hot gitu , ,bikin entry niey meletup..hhehe..boooooommmmmmmmmm... gitu kn...

so setakat niey je yana nk brceloteh. . lgi lma write, , lgi byk lha,,,nk merapu mcm2 kn,,ala-ala ikan kerapu gitu, ,, 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...