Selasa, 15 Mei 2012

PerAsaaN bERbeLah BaHaGi









terima kasih LuQman kau tinggalkan Yana prlahan-lahan..kau pergi..kau diam lepas kite jumpa,,kau diam ta text dan ta contact yana...tpi ta pe..yana da bersedia dgn manusia yg datang dalam hidup yana...kemudian tinggalkan yana,datang balik..kemudian ditinggalkan,,yana terima je..ape yg LuQman da buad..air mata ta kan jatuh lgi..never,foe useless thing..utk pengetahuan LuQman..yana ta prnah bnci kn luQman,,wlw apa pown LuQman da buad pada yana...yana trtanya - tanya knapa yana ta bley bnci kamu LuQman...nak sgt thu jwapan dye...kdg2 yana na thu jgk,,,knapa kita couple,,,,? apa tujuan kita couple?yang yana nak thu sgt2 skrg nieh...ape erk prasaan LuQmaN pada yana...dlu tyme yAna ta nAk trima..cm2 LuQman ckp..LuQman ckp syg kn yAna..so kay jer...mulut manusia,,hati manusia...bley brubah dlm sekelip mata shja kn..serius yana ckp yana cuba na lupakan luQman ,,,tpi ta bley,,,,yana trikat dgn jnji aiera,,,,yg yana akn jga LuQman...so skrg,,,antara kita dh ta da ape2 lgi ukeyh,,,,kita kwn....urmm......LuQman..LuQman...LuQman,,,knapa lha khamo jdi begini...msty khadiran pmpuan tue kan....tpi ta pe yana trima jer....rela undur diri utk tgk LuQman bhgia....klw dlu aiera bley korban kn,,,knpa yAna ta bley kn,,,so be strong skrg utk lihat LuQman bhgia.....bhgia hnya smntara kn2,,,klmarin yana 6pk LuQman,,,kt tmpt skolh,,,dgn pmpuan tue...then rmai mmbe2 tnya...LuQman cple dgn budax tue ker....tyme tue,,,cm na mngis jer....alhamdulillah,,,,thp ksabaran yg kuat,,,,yana ckp...AdeQ angkt dyer jer tue....then lpz jerr tue..mood yana pown da lain,,,so fikirkn kwn2...nnty msty diorg trtanya2,,knapa yana begini..so buad cm biasa...simpan jer prasaan na nangis,,,,lihat jerr LuQman mesra2 dgn pmpuan tue...sbar je lha...LuQman sje2 buad mcm tue kn,,,,na skitkn hati yana kn,,knapa erk LuQman buad mcm tue....mcm mna aiera cte kt yana dlu,,yana dh fhm,,sbb yana dh alami smua tue..tengss a lot LuQman ,,bgi ksempatan kt aiera dn yana utk jga LuQman,,,syg LuQman...then hri nie yana pe g skolah.mcm biasa...ary nie bz cgt2,,,ckgu2 pown bz,,,da event kt skolh...tgk2 diorang train gendang utk mssn...so cm biasa port yana dgn LuQman kt tmpt mto....kbetulan tyme tue,,LuQman pown ada jgk dgn mmbe2 dyer....then dtg lha satu idea,,,,sje na uji si LuQman tue..LuQman dtg dkt yana,,,,then yana bgun pe g dkt spupu yana,,,ta jauh dri tmpt tue jgk lha....sje2 g smbang smbil pndg2 LuQmAn,,,tyme tue tgk face LuQman lain mcm jerr,,so yAna dduk blik tmpt asal,,,ta jauh dri luqman jgk,,LuQman come dkt yana,,,,prasaan dlm hati mcm na lri jerr dri dyer,,,na elakkan dri utk brckp dgn dye,,so that dyer come then tnya yana ,,yana ckp dgn spe tdi,,,then yana try utk tenangkn hti...air mta pown da brtakung,,,,,try tue tahan jgk2,,ta nak mnitiskn air mta dpn LuQman....dlm hti yana  fikir..knpa LuQman tnya bgitu? adkh dyer jllez?..smua soalan tue tdk trtnya,,tdk trkeluar dri mlut yana utk tnya luQman,,,,trsedar dri lamunan bila LuQman cubit pp yana,,,scra tiba2 yana tepis tngan dyer,,tyme tue yana asa geram cgt2,,,mcm jer na tnya,,,,siapa pmpuan klmarin tue,,msra lain mcm jerr...tpi smua tue,,,trtnya dlm hti jerr...ta dpt na luahkan...yana thu klw yana tnya LuQman confirn ta dpt thn air mta nie..then LuQman tnya knpa diam....then,,yana brdoa byk2 dlm hti sblom ckp dgn dyer....then yana mula ckp dgn dyer cm biasa je...cra yana ckp dgn LuQman,,,crius ckit,,mna da joke2 cm dlu da...yana da stop to text n contact dyer,,,dlm hti prasaan rndu trhdp luQman mndalam cgt2,,,then fikir2 blik..yana gunakan masa yg ada nie utk talk dgn luQman dgn sbaik mungkin,,,sbb yana tkowt itu hari last yana akn talk dgn LuQman,,then yaan bngun pe g bli mkanan,,mkn rojak jerr,,,then kmbli port biasa,,,,LuQman bgun g bli Keropok lekor,,,,dyer bg kt yana,,,,then yana nak ta nak jerr,,msing2 diam...then msing2 serentak ckp prkataan "NAK PE G BELI AIR BLACKCURRENT KEJAP NAK TAK??" msing2 diam jugak...so LuQman yg blikn Yana air....air tue air 4vrite LuQman,,,thrn..lpz jer event...kteorg msok klz msing...sblom msok klz..yana ckp smtething dkt LuQman.. 'LUQMAN,,BELAJAR RJIN2 TAU..JGN PONTENG KLZ CGT,,KURANGKAN MROKOK TUE,JGN NAKAL2,,,AIERA DAN YANA SAYANG SGT2 LUQMAN,,WLWPOWN HATI LUQMAN PDA ORG LAIN,,,SYG LUQMAN CMPAI BILA2..LUQMAN SBHGIAN DLM HIDUP AIERA DAN JGUAK YANA' ,,,slepas tue,,,blom smpat LuQman ckp ape2...yana trus jee bgun,,,jln laju2,,,pe g blik kuliah,,,yana mnx maaf yerr LuQman klw LuQman text yana pkai 6be 014,,,coz 6be tue da block,,,,,maaf yer,,anything for ask text yana kt 6be 017 yer,,
YANA SAYANG LUQMAN SANGAT2 SAMPAI BILA2








Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !