Selasa, 29 Mei 2012

CINTA SEPARUH JALAN MEMANG MENGECEWAKAN



okeyh u all semua,,semua,,and semua,,okeyh entry kali nieh dah terisi dgn tajuk cinta separuh jalan memang mengecewakan,, u all semua prnh alami tak.??confirm da yg pernah,,dan ada yg tak prnh lgi kn,,yg prnh alami,,hrp brsabar,,yg tak pernah alami lgi situasi niee,,alhamdulillah,,,u all dpt jga prhubungan korang dgn baik..bukan mudah kn?? story nieh...berdasarkan pngalaman yg pernah yana alami jer...okeyh,,,da  ready na bca?? 1,2,3 (cam nak lari lha pulak kan)....okeyh2 jgn buang msa jom2 layan ape yg yana nak story nieh...so yana nk story ckit tntg cinta separuh jalan nieh..,,rasanya rmai yg prnh lalui jalan nieh...(biasa lha,,jln separuh jer,,,ta da pjg2 mcm mna nak trus kn,,hehe) ok...urmm cinta separuh jalan?? ape korang asa?? sakit x?? rasa cm gigt semut je kan..? msty lha tak kan?? skit dia lbih dri tue kn.. samapi ada yg bunhu diri,,,hello,,,hello..hello para couple diluar sna,,,think positive lha,,,klw kmo dh clash,,,ingt bunga bukan sekuntum,kumbang bukan seekor..asal ptus cinta dgr jer kes bnuh dri....think lha positive,,klw dri tue...kpd sesiapa yg tkut brcinta dont try this at home or anywere..okeyh dgr cni para readers sekalian.....dlm first step brada dlm alm prcintaan..korang msty r jiwang2 kn,, punya lha jiwang smpai ingat dunia nieh milik korang kn,,??bak kata org...makan tak kenyang,mandi tak basah,tydo tak lena..ewahh ewahh...sakan,,sakan,,first tyme jtuh cnta lha katakan..snggup buat ape sja demi org yg trsayang....ok second step pulak.. tak lma lpas tue,,brmanja2..caring2,,share problems kt psangan msing2..rasa mcm kita sorang jer yg disayangi,,di hargai tyme tu,,indah dunia di mata hati lha katakan..next third step pula,, jnji2 mnis pown terbina ats dasar sbuah prhubungan dlm prcintaan kn..jnji2 mnis dibina..rasanya lbih mnis dri coklet kowt huhh....jnji mcm2 kn,,,couple smpai jinjang pelamin lha...and anything..tyme tue rasa best kn klw korang dgr psngan korang jnji mcm tue tyme nieh ape2 pown rasa best...next step.. haa,,,mai tyme nieh mula lha masalah timbul tenggelam ,,ta ketahuan puncanya(loghat utara)  masalah timbul tenggelam?? gaduh lha apa lgi kn ..ape kes?? best ker gduh?? confirm tak lha kan?tpi percaya lha...dlm stiap prhubungan korang smua,,,korang prnh gduh2 kn,,tipu lha klw korang ckp couple dh lma tpi ckit pown ta prnh gduh,,,rasa cm gduh tue prkara wajib dlm prhubungan kn,,klw dh gduh tue..haa..sampai brhari2,,brminggu2,,,brbulan2,,brtahun2..aikkk gduh pe lma sangat smpai brtahun2...haa tue dh confirm lha kes berat....kes dye dh clash lha,,tunggu pe lgi kn...so... lasty step....bila keadaan dh jdi tegang..kacau bilau..ta tntu arah dh org kata.. ego pown mula mguasai dri msing2.. hati dh mula hot mcm hot fm gitu..heheh otak pown dh diletakkan dlm laci atau tmpt yg sesuai..hbungan yg dharapkan hnya impian semata2,,,jnji2 mnis pown dh tak ada,,,agak2nya kemana lha semua jnji2 tue erk...rasa2nya semut dh mkn,,sbb mnis sgt.....smuanya jdi pngjaran semata2 pda msa akn dtg....cinta yg dlu indah kini jdi 1 seksaan hati

p/s smoga para readers dpt memahami story nieh..step cinta sparuh jalan yg tlh ditulis...so slmat mmbca yer,,,sila komen2 dibwah....just na share pngalaman..slmt mlayan story nie.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !